Idag har kommunstyrelsens ordförande Åsa Wiklund Lång (S) presenterat kommunens …

Idag har kommunstyrelsens ordförande Åsa Wiklund Lång (S) presenterat kommunens ekonomiska resultat 2019 och förutsättningar framåt.

– Vi står bara i början av en glädjande utveckling där fler lever allt längre och fler barn föds. Samtidigt ökar de i arbetsför ålder inte lika mycket och inte lika snabbt. Kommande år kommer vi kommer vi rekordinvestera i nya förskolor, skolor och äldreomsorg. Vi behöver fortsätta arbetet med att ställa om och rusta kommunens olika verksamheter för att kunna möta de ökande behoven och samtidigt jobba stenhårt för ökad tillväxt, attraktivitet och för fler och växande företag. Så kommenterar Åsa från dagens presskonferens.

Läs mer i inlägget på Majoriteten i Gävles sida!
Länk till Facebook inlägg här!

facebook Twitter Email