Nu levererar regeringen 104 NYA miljoner till Gävle. Tillsammans med välfärdsm…

Nu levererar regeringen 104 NYA miljoner till Gävle. ❤️🌹
Tillsammans med välfärdsmiljarderna vi tidigare i åt fått besked om innebär det att regeringen levererar 156 miljoner kronor till välfärden i Gävle kommun.

Det gör verkligen skillnad att Socialdemokraterna leder Sverige.
Tack vare att Sverige betalat av så stor del av sin statsskuld, att det inför den här krisen inte ekade tomt i ladorna, finns det medel när det som bäst behövs för att vi ska klara av att leverera den vård, skola och omsorg som folk förväntar sig och har rätt till.

Regeringen har utlovat mer pengar om det behövs. Och det kommer att behövas. Men nu är jag trygg med att de prioriterar rätt i det här läget. Det finns så många delar av vårt samhälle som behöver mer resurser just nu.

Jag ser också framför mig att opinionen snart kommer att kräva ännu mer jämlikhet och mer omfördelning av resurser. Jag tror att vi som kan bidra kommer att vilja bidra mer till det gemensamma för att kunna behålla och anställa mer personal och göra det gemensamma samhället starkare igen.

Det är otroligt tuffa tider just nu och jag tänker ofta på alla de som kämpar för att säkerställa att samhället fungerar under denna kris. Vi måste alla göra det vi kan för att hjälp varandra och minska spridningen i samhället.

Ta hand om varandra! 🌹

Ahmed Amin
Ordförande för Socialdemokraterna i Gävle.
Länk till Facebook inlägg här!

facebook Twitter Email