NYA UTBILDNINGAR STARTAR NÄR NY BRANSCH ETABLERAR SIG Igår kom nyheten att Pol…

NYA UTBILDNINGAR STARTAR NÄR NY BRANSCH ETABLERAR SIG

Igår kom nyheten att Polhemsskolan nu utvecklar sitt elprogram med datorinriktning för att kunna möta efterfrågan på arbetskraft när Microsoft etablerar sig i Gävle och Sandviken. Vårt län har drabbats hårt av varsel under våren och etableringen innebär att fler arbeten och en ny typ av industri växer fram. I Sandviken kommer en ny IT-utbildning startas som riktar sig till vuxna på Centrum för vuxnas lärande.

– Nu möjliggör vi rätt kompetens för framtidens arbeten. Tillsammans med Microsoft och Sandvikens kommun riggar vi för att bli en ledande region för IT- och molntjänster, kommenterar Åsa Wiklund Lång (S), kommunstyrelsens ordförande.
Länk till Facebook inlägg här!

facebook Twitter Email