Det är inte första gången Moderaterna ljuger medvetet för att vinna partipolitis…

Det är inte första gången Moderaterna ljuger medvetet för att vinna partipolitiska poäng, tyvärr verkar det inte heller vara sista gången.

Bilden kan innehålla: text där det står ”M Moderaterna Gävle 21t.0 IBLAND HAR MAN OTUR NÄR MAN TÄNKER Regeringen skuldsätter svenska folket och satsar över 100 miljarder kronor utan att ta tag Sveriges stora problem med kriminalitet och arbetslö... Visa mer Polisen nationellt @Polisen_S... Polisen far budget enligt plan dag presenterades regeringens budgetproposition och Polismyndigheten far ett tillskott budgeten 2022 pa 1,65 miljarder kronor, vilket ar niva med det som myndigheten har äskat. Satsningar pa över 100 miljarder kronor. Men inte en krona till polis och aklagare. Regeringen prioriterar fel. Polisen Polisen far budget enligt plan| Polismyndigheten polisen.se 20 132 IBLAND ÄR MAN MODERATERNA I GÄVLE.”


Länk till Facebook inlägg här!

facebook Twitter Email