"Jag valde att bli medlem i Socialdemokraterna för att jag vill leva i ett …

"Jag valde att bli medlem i Socialdemokraterna för att jag vill leva i ett rättvist och tryggt samhälle."

Gör som Larsan! Bli medlem i Socialdemokraterna! 🌹
https://www.socialdemokraterna.se/bli-medlem

"Jag tycker att det är helt befängt att det finns politiker i ett modernt land som Sverige som vill begränsa det fria ordet och demokratin. Jag blir förbannad. Det är otroligt viktigt att skydda kulturen och yttrandefriheten, framförallt när flera partier i högerfilen är beredda att ge makt till extremister. Det är en av de viktigaste frågorna, tycker jag, att skydda kulturen och yttrandefriheten för att det stärker sammanhållningen mellan människor.

Stå upp för det fria ordet och bered väg för mångfald!

På det sättet skapar vi ett tryggt samhälle för alla."Länk till Facebook inlägg här!

facebook Twitter Email