Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Medlemsmöte i Unga S!

2021-11-16 17:30 - 19:00

Dags för medlemsmöte i Unga S!

På agendan står:

  • Anta motioner som sedan kan skickas till Arbetarekommunen i Gävle för de frågor som gäller Socialdemokraterna i Gävle eller kommunpolitiken. Men även motioner som skickas vidare till distriktskongress och/eller den nationella partikongressen om de handlar om regionala eller nationella frågor. Har du något du tycker är fel och vill förändra, skriv gärna en motion och ta med till mötet!
  • Nominera personer från föreningen som är intresserade av att stå på kommunfullmäktigelistan för nästa mandatperiod och vill vara med och engagera sig i kommunpolitiken för Socialdemokraterna framöver. Listan kommer att fastställas på Socialdemokraterna i Gävles årsmöte 13 mars 2022 då även kommande valprogram kommer beslutas.
  • Nominera personer från föreningen som vill vara ombud för Socialdemokraterna i Gävle på kommande distriktsårskongress 3–4 april 2022. Kongressen genomförs i Gävle och Arbetarekommunen har totalt 22 platser. På kongressen kommer bland annat Riksdags- och regionlista att fastställas och andra viktiga beslut inför det kommande valet.

Varmt välkommen!

Detaljer

Datum:
2021-11-16
Tid:
17:30 - 19:00

Plats

Socialdemokraterna/ABF Gävle
Brunnsgatan 56
Gävle, 80252 Sverige
+ Google Map

Arrangör

Unga S
facebook Twitter Email